Mar 25, 2020, 11:21 AM  

Животът ни е на зелено!? 

  Poetry
355 0 0

 

 

Вижте, колко се сближихме... и при всеки свети зелено,

макар да е във фейсбука... все пак нещо е променено?

Всеки от нас чете, търси и от нечия близост се нуждае,

вътрешно се измъчва... и даже тайно пред Бога се кае!

 

Страхуваме се за живота, но най-вече за този на децата,

ами да, те са тези, които ни изпълват изцяло сърцата!

Ето противници и душмани, станаха ни симпатизанти,

даже сме готови спешно да си разменим дезинфектанти?

 

Ето това е първата крачка... Духовната жажда,

Виждате ли,  колко простичка е Божията правда?

 

23.03.2020 - Виена

14.56 мин... Кризисен Поет..

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??