Вижте, колко се сближихме... и при всеки свети зелено,
макар да е във фейсбука... все пак нещо е променено?
Всеки от нас чете, търси и от нечия близост се нуждае,
вътрешно се измъчва... и даже тайно пред Бога се кае!
Страхуваме се за живота, но най-вече за този на децата,
ами да, те са тези, които ни изпълват изцяло сърцата!
Ето противници и душмани, станаха ни симпатизанти,
даже сме готови спешно да си разменим дезинфектанти?
Ето това е първата крачка... Духовната жажда,
Виждате ли, колко простичка е Божията правда?
23.03.2020 - Виена
14.56 мин... Кризисен Поет..
© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени