Feb 27, 2005, 2:55 PM

Животът не спира 

  Poetry
884 0 2
Дори да заплача,
то няма да е за теб,
а за себе си.
..Ще заплача от страх..
и от ужас.
Когато края на "нищото" идва,
когато вече
нищо
и никой
не чакаш...
..тогава боли,
тогава се плаче!
От една свършила любов
човек не умира.
За една любов-
не бива да плаче..
Всичко идва и си отива,
но животът не бива да спира!

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • животът продължава,
    но горчивината...остава...
  • Един миг живеем и вечно сме мъртви за това нека наистина живота не спира!
Random works
: ??:??