Sep 8, 2013, 11:20 PM  

Животът си е мой 

  Poetry » Phylosophy
650 0 1

Животът си е мой

 

Събудих се една сутрин и осъзнах,

че от днес нататък трябва да живея аз без страх!

Няма вече да ме интересува какво ще кажат хората за мен,

защото тези мисли преди изплуваха в съзнанието ми всеки божи ден.

 

Животът си е мой и аз ще преценявам как да го живея,

с кого да плача, и с кого пък да се смея!

В дните ми прекарани във този земен свят

ще се постарая да стана духовно по-богат.

 

Любов, доверие, вяра, щастие и свобода

ще са напътствието във моята душа.

Мнението на хората за мен няма да е от значение,

защото просто то е плод на тяхното ежедневно отегчение.

© Красимир Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти да не се отказваш от това! Поздрави за стиха!
Random works
: ??:??