Sep 2, 2010, 6:53 PM

Жълти и червени цветя 

  Poetry » Love
1288 0 1

Жълти и червени цветя

греят в стаята ми сега –

аромат разпръскват

и напомнят те за теб.

 

Засипваш ме с ласки и цветя,

сякаш аз съм цвете,

което се нуждае от светлина

и от любовта ти в твоята душа.

 

Защото без любов увяхвам,

също като разпръснати цветя,

а с теб до мене разцъфтявам

като цветя под грижите на любовта.

 

Затова дай ми любовта си

и не мисли за друго ти сега.

Продължавай да ме засипваш с цветя,

като символ на твоята изпълнена мечта.

 

А аз ще ти се отплатя с хиляди слънца,

усмивки, топлина,

приятелство, доверие и красота,

събирани в сърцето ми досега.

 

 

26.05.2009г.

© Ренета Грънчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Защото без любов увяхвам,

    също като разпръснати цветя,

    а с теб до мене разцъфтявам"

    Не увяхвай никога и бъди винаги близо до извора!!!

    Радвам се ,че си тук!!!
    Добре дошла и успех!!!
Random works
: ??:??