Nov 19, 2014, 7:31 AM

Жълто листо 

  Poetry » Other
381 0 1

Жълто листо на прозореца –

писмо от строгата есен.

Слънцето – рана отворена

в  липса на птици и песен.

 

Жълто листо във съня ми –

тъжна  усмивка на мама.

Пътека, дето ме мами

и свят, във който ме няма.

 

Жълто листо – тиха ласка –

сред притаени полета.

Капка живот неугаснал,

горест, от нежност обзета.

 

 http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=332572

 

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??