Nov 9, 2004, 7:29 PM

К'во пък толкова е любовта 

  Poetry
1107 0 2
Дали е лудост любовта
или е просто порив на сърцето?
Безкрайно дълга самота
и път далечен в небитието.
Да страдаш винаги сама,
да бъдеш вечно неразбрана,
да плачеш,но незнайно до кога
и да сбираш мечтата разпиляна.
Със думи как да я опишеш,
нима достойни думи има?
Какво да кажа аз за любовта?
Нима достойна съм за нея да говоря?

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??