Jan 28, 2012, 1:31 PM

Кафе 

  Poetry » Other
2042 1 49

 


Кафето

се огледа

в очите ми,

изпълни джезвето,

и заплака...

от радост.


Утро е.

Бяло е.

Знам, че го обичаш с мляко.


И с мен.



28.01.2012

 

 

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??