28.01.2012 г., 13:31 ч.

Кафе 

  Поезия » Друга
2044 1 49

 


Кафето

се огледа

в очите ми,

изпълни джезвето,

и заплака...

от радост.


Утро е.

Бяло е.

Знам, че го обичаш с мляко.


И с мен.



28.01.2012

 

 

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??