28 ene 2012, 13:31

Кафе 

  Poesía » Otra
2033 1 49

 


Кафето

се огледа

в очите ми,

изпълни джезвето,

и заплака...

от радост.


Утро е.

Бяло е.

Знам, че го обичаш с мляко.


И с мен.



28.01.2012

 

 

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??