Nov 24, 2018, 4:21 AM

Кафе, дъждът и ти 

  Poetry » Free verse
468 0 1

Две чаши.

Отражение на облак.

Звукът от капки -

и целувка.

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??