Oct 18, 2013, 11:17 AM

Кажи й... 

  Poetry » Love
545 0 0

Бях на плажа, когато една жена чаровна,

една жена красива и добра,

ме накара да забравя всички лоши неща.

Накара ме да се усмихна,

накара ме да се зарадвам на хубавия ден.

Морето беше гладко и спокойно,

нямаше никаква вълна.

Попитах морето какво да кажа на тази жена.

Морето е моята приятелка, моята отдушница.

Кажи й, че я харесваш много,

че искаш да чуваш нейния топъл и нежен глас.

Кажи й че е най-красивата, най-желаната жена.

За теб.

С усмивка й го казах, усмихна се и ме прегърна.

И морето се усмихна и ни пожела

любовта да бъде винаги в нашите сърца.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??