Nov 19, 2008, 8:14 PM

Кажи ми 

  Poetry » Love
673 0 0

Дали от нещо някога си се страхувал?

Кажи ми, моля те, аз искам да те опозная.

И колко пъти ти си се преструвал?

Кажи ми и аз пред тебе всичко ще призная.

 

Познал ли си ти мъката, която ни прегръща?

Която вечно с нас върви притихнала.

И увери ли се, че всичко в този свят се връща?

И че лъжа са думите й, че те е обикнала.

 

В живота знаеш ли, че всичко се проваля?

И сметките ти вечно ти излизат криви.

С теб говори, твоя пръв приятел сваля,

а ти я чакаш в нощите си сиви.

 

 

 

                                                         19.11.2008

                                                          18:44

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??