Можеш ли, когато затвориш очи,
сред рой оси да познаеш пчела?
Когато край тебе всичко бръмчи,
да разгониш осите с гола ръка
и с парченце от медена пита,
макар рояка така разгневило,
да чакаш при теб сама да долита,
но да опазиш нейното жило?
Е.И.
© Елена All rights reserved.
Благодаря ти Миночка!