2.12.2015 г., 12:46 ч.

Кажи ми, че можеш! 

  Поезия » Друга
332 3 2

Можеш ли, когато затвориш очи,

сред рой оси да познаеш пчела?

Когато край тебе всичко бръмчи,

да разгониш осите с гола ръка

и с парченце от медена пита,

макар рояка така разгневило,

да чакаш при теб сама да долита,

но да опазиш нейното жило?

Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Анастасия, кажи ми, че можеш
    Благодаря ти Миночка!
  • Провокира в мене различни и силни асоциации!Харесах!
Предложения
: ??:??