Mar 14, 2008, 3:24 PM

Кажи ми как 

  Poetry » Love
544 0 0

Сърцето ми се разкъсва

и плаче с кървави сълзи.

Част от мен се откъсва

и тъжни пак са моите очи.

 

Огън ти запали в тях,

а сега го загаси.

Нима извърших грях,

за да заслужа толкова лъжи.

 

Защо тъй силно ме боли?

Защо е буря в моята душа?

Защо не спират моите сълзи?

Защо я няма вече любовта?

 

Кажи ми как да те забравя,

кажи ми как да те намразя?

Как да потъна в забрава

и любовта си да превърна в омраза?

 

 

 

 

 

 

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??