Oct 27, 2005, 4:59 PM

Кажи ми мамо, моля те 

  Poetry
1033 0 0
             Кажи ми мамо, моля те
             защо не е останал в мене детски спомен.
             Знам, че съм играла с много кукли
             защо единствено със тях съм разговаряла.

             Разкажи ми мамо, моля те
             онази приказка която не започна
             за добрият принц и злата вещица,
             за магьосника и малката принцеса.

             Подари ми мамо, моля те
             поне една сълза от мойто детство,
             онази първата - най-истинска
             изплакана в минутите на искреност.

             Кажи ми мамо, моля те
             дали има нещо по-коварно
             от това да бъдеш сам тогава,
             когато най-много имаш нужда от някого.            

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??