Nov 18, 2009, 9:44 AM

Как 

  Poetry » Love
462 0 0

Как върви при теб любовта?
Споделена ли е, както при мен тя?
Готова ли е жената отсреща
с теб добро и зло да посреща?

Готова ли е на всичко за теб,
както бях готова аз?
С нея ли си всеки ден,
или като с мен за час?

Как върви при теб любовта?
Споделена ли е, както при мен тя?
Също като мен ли е добра,
или е просто най-обикновена жена?

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??