Feb 7, 2017, 7:53 PM

Как да те обичам 

  Poetry » Other
608 0 0

Как да те обичам?
С мълчание...
В обещание...
Учи ли се любовта?
Знам, копнял си за това...
Да съм буря с ураганен вятър,
сриващ между нас стени..
Искайки от мен да тръгваш,
всъщност да оставаш ти...
Да съм отговор
на въпроси незададени...
Половината на твоето цяло,
в един за друг създадени.
Дали способна съм на
тази обич?
Единствен знаеш ти!

© I. Gabrovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??