Sep 23, 2006, 12:13 AM

Как да те забравя? 

  Poetry
761 0 6
Как да те забравя-
океана от сълзи се оказа недостатъчен,
клетвите във вярност,макар неизпълнени,
в сърцето запечатани стоят,
но как да ги изтрия аз?
Искам напред да продължа,
a спомените ме дърпат назад,
авно прошка не стига,
а аз вървя назад и търся теб.
Как да те забравя?-
не те обичам,но ми липсваш...
И може би привързаността,
в случая по-силна се оказа от любовтта!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??