Mar 12, 2017, 8:33 PM

Как да заспя 

  Poetry » Civilian
227 0 0

Моят град след малко ще заспи,
гасят лампите във всяка сграда.
Кажи ми, аз как да затворя очи?
Нали знам, някой някъде страда.

Загубил близък или силна любов,
тъгата му се спуска към сърцето.
Как за спокоен сън да съм готов,
като знам, че то е вече на решето.

 

Явор Перфанов
12.03.2017
Г.Оряховица
<3

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??