Oct 25, 2008, 10:29 AM

Как искам... 

  Poetry » Love
811 0 5

как искам да пиша...
но без да дишам
отрови...

 

и искам да виждам...
но без да слушам
звъна на окови...

 

и искам да обичам...
но без да ме мразят
очите твои...

 

28.09.2008 

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??