Jul 27, 2004, 6:54 PM

Как искам... 

  Poetry
1518 0 3
Как искам да те изтръгна от сърцето си,
да те изрежа,
да те удавя в чашата със водка...

Как искам да те удуша с косите си,
да те обеся,
да те отровя във сълзите си...

Как искам да те убия в мислите,
да те изтрия,
да се мъчиш в моята агония...

Как искам да те имам,
а всъщност да те няма във живота ми...

Как искам...

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??