Jul 6, 2013, 8:14 AM  

Как искам 

  Poetry » Other
508 0 5

Как искам, искам, а не мога

да стана на авлига!

Душата ми до изнемога,

додето поглед стига,

под облак бял да затрепери

над хоризонта ведър

и на крилете златопери

денят, красив и щедър,

да приюти на земен пикник,

във пазвите си топли,

душата, волната, на скитник

пречистена, без вопли.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??