Mar 5, 2011, 1:43 PM

Как искам да съм просто луд! 

  Poetry » Love
736 0 3

Как искам да съм просто луд!

(по Михаил Круглов)

Как искам да съм просто луд!
За ден, за час, дори за вечер...
Да бъда твоят весел шут
и да те вдишвам... отдалече?!
До крясък искам да усещам
огромно, като свят, желание...
Със всяка клетка да посрещам
невидимото възклицание...
Да стана друг за пет минути,
възторг по кожата да бяга
и думите ми да са чути
и от наслада да ме стяга...
В косите ти да се изгубя,
в ресници, във гърди, във устни...
Мигът със теб да ме погубва,
а да не искаш да ме пуснеш...
Да имам тайна... Да мълча...
До взрив от теб да се вълнувам...
В ръцете си да те държа
и да си мисля, че сънувам...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??