Sep 16, 2006, 1:26 PM

Как искам само... 

  Poetry
1221 0 3

Как искам само да ми кажеш
две думи изречени с любов.
С прегръдките си нежни да ме топлиш,
с целувките да ме изпепелиш.
Как искам бавно, като платно по мен
да сътвориш желанията свои,
да спреш за миг и времето дори.
Как искам пак до тебе да заспя
и плахо, нежно и невинно
да открия в твоите очи,
желанието за една невинна,
като че ли детска радостна игра
... едно докосване,
ала никакви слова...
Как искам просто да ми кажеш
"Обичам те" и да замълчиш,
нежните ти длани през косите ми да минат
и да почувствам твойта обич.
И най-накрая завърши платното
в своя стил- с невинен детски поглед,
игра изпълнена с любов.
Последни щрихи нанеси
със длани върху мойто тяло и заспи.

15.09.06г.

© Гергана С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво и копнежно звучи стиха.

    Поздрав и усмивка.
  • Не искам да нарушавам младата , но вече женска красота на зрелия ти стих...остави се....като "детска радостна игра" може да бъде любовта, ако я усетиш и я сътвориш! Браво, младост! 6+
  • Страхотно!настръхнах! Края е завладяващ!Всички го искаме , понякога и не само това.Поздрав и усмивки за искрения и завладяващ стих!
Random works
: ??:??