Feb 12, 2007, 3:38 PM

КАК СЕ ПИ(ш)Е ПОЕЗИЯ? 

  Poetry
1137 0 13
КАК СЕ ПИ(ш)Е ПОЕЗИЯ?
 Е, то не става по поръчка :)
не може някой да те ръчка с пръчка

 То си идва изведнъж,
може и в цъфналата ръж ;)

Но обикновено на стола,
когато пия, не кока кола

Ами биричка студена,
в хладилника калена

Да ме тръшне изведнъж,
да сънувам цъфналата ръж :)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??