Aug 14, 2008, 7:52 AM

Как се прави любов... 

  Poetry » Other
1196 1 25
От слънцето отчупих топлина.
Полях със звезден блясък от небето.
Смиреност взех от първата сърна.
Горещината, ползвах, на сърцето.

Взех надежда от един моряк.
Мечти от пъстротата на дъгата.
С падаща комета сложих знак.
Размесих с аромат от тишината.

Запекох във пещта на обичта.
С търпение поръсих, да изстине.
С молитвите покрих, да устоя
да не опитам... Сложих твойто име.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??