Aug 7, 2011, 9:51 PM

Как се рисува Жива Мечта?! 

  Poetry » Love
984 0 1

Как се рисува Жива Мечта?!
Не роза красива, а просто глухарче...
Нежност и Крехкост, Въздушност и Красота!
Обичам го моето диво другарче!

За него сърцето-поляна разстилам...
За него земята до ядро ще ора...
За него елмаз в шепата смилам...
За него и в огъня даже ще мра...

Недейте да съдите! Не съдете, бе хора!
Само един е Господ над мене...
Не съм Казанова... така си говоря...
Сърцето ми стене... сърцето ми стене...

Как се рисува Жива Мечта?!
Палитрата счупих... Боите оставих...
Даже бръснача запратих в калта...
Любов, без Мечта, просто е навик!

Аз ще си туря най-старите дрешки...
Ще тръгна за Нея, брадат и омърлян...
Ако се найде някой безгрешен,
нека ме псува и камък да хвърли!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наоколо гъмжи от хора, които се смятат за безгрешни и този стих си го написал сякаш по поръчка. Поздравления, ЗЕМ!
Random works
: ??:??