Oct 15, 2023, 2:54 PM

Как се спира туй, що не се спира 

  Poetry » Civilian
179 1 0

Жената на комшията орално
е много дейна, няма миг умора!
Влече я казаното тук фатално
и тъй е търсена от много хора...

Умела е, баш-майстор в занаята,
езикът й направо не пробира...
Мъжът й знае как стоят нещата,
но как се спира туй, що не се спира?...

Налита даже на такива, дето бягат,
направо няма време да почива...
Устата й умели всичко знаят,
умее също и семейства да разбива...

Жената на комшията е надарена
откъм уста, направо лична марка -
Градинката пред блока й е сцена,
защото е... Кварталната клюкарка...

24.09.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??