Oct 6, 2006, 10:01 PM

Как се става гений! 

  Poetry
642 0 11
На filantrop

Не знам дали от пъстроцветно топче
ще се събуди дремещата муза,
но сигурно забравеното копче
открехнало ефирната й блуза,
отметната от вятъра пола,
акорд забравен, поглед споделен,
и чувствено прошепнато “ела”,
ще ме превърнат в гений прероден.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??