May 13, 2020, 11:52 PM

Как ще си сигурен 

  Poetry » Free verse, Other
891 0 0

Идеята

да се скриеш зад фасадата 

на общоприетото, 

да се облечеш в чужд поглед, 

за да оправдаеш очакванията му

без да доказваш себе си,

нито да бъдеш онова, 

за което си предопределен

и без да показваш какво

и как се чувстваш наистина,

само заради едната представа...

Ти,

как ще си сигурен, 

че обичат точно теб?

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??