Dec 12, 2012, 8:01 PM

Как сладко спиш, душицо моя 

  Poetry » Love
747 0 9

Как сладко спиш, душицо моя,
и лекичко потръпват крехките ти раменца.
Навън е нощ и тихичко шуми прибоя.
Две гълъбчета пърхат със крилца.

 

Как сладко спиш, душицо моя,
от теб не мога поглед да сведа.
Шептиш насън - Аз винаги ще бъда твоя,
от тук до края на света!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??