Aug 7, 2013, 1:48 PM

Как топло е... 

  Poetry » Other
509 0 3

Как топло е - и как разтапящо приятно

прониква топлината във телата,

страстта събужда се и мислите обсебва,

поведена от тръпка непозната.

 

Тя винаги е силна - и е с порив,

какъвто трудно може да прекършиш,

приисква ти се всичко да замлъкне

и разума от теб - да го изхвърлиш!

 

Замаян си от чашата със вино,

миражи те обсебват вероятно,

прониква топлината във телата,

как топло е - и как разтапящо приятно...

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??