Как топло е - и как разтапящо приятно
прониква топлината във телата,
страстта събужда се и мислите обсебва,
поведена от тръпка непозната.
Тя винаги е силна - и е с порив,
какъвто трудно може да прекършиш,
приисква ти се всичко да замлъкне
и разума от теб - да го изхвърлиш!
Замаян си от чашата със вино,
миражи те обсебват вероятно,
прониква топлината във телата,
как топло е - и как разтапящо приятно...
© Теодора Петрова Всички права запазени