Mar 21, 2005, 6:32 PM

Както и да е 

  Poetry
1042 0 2
Както и да е ,
вече няма смисъл да обяснявам,
няма на кого –
онези на които трябва, не ги интересува,
онези на които не трябва - няма защо.

Думите ми са като грак на врана
в навечерието на снега...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??