Aug 12, 2010, 9:23 PM

Каква беше тая целувка 

  Poetry » Love
1179 0 10

* * *

 

Каква беше тая целувка?...

Притихна земята.

Светът притаи дъх, замря...

Светът стана нежност...

В този час, в този миг

нямаше атентати,

не стреля никой войник...

Даже птиците се заслушаха –

нова песен прогледна насън.

Дъжд се усмихна на сушата,

а от връх белоснежен

ново ручейче залъкатуши

да си търси съдбата навън...

 

Новинарите се смаяха –

нямаше новини!?

Що за чудо бе, не зная...

Отново ме целуни!

 

 

 

 

 

 

© Донка Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??