Apr 23, 2014, 10:11 PM

Какво да направя... 

  Poetry » Other
375 0 0

Какво да направя, за да не съм сама

в този ден, ме попита тя.

Недей остава днес сама.

Бъди с приятел, с приятелка.

Бъди с човек, което твоето сърце харесва.

Благодаря ти, с усмивка ми отвърна.

Прибрах усмивката в моето сърце.

То се зарадва че е помогнало на

една красива и добра жена

днес да не е сама.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??