Sep 27, 2011, 10:59 PM

Какво е доброто 

  Poetry » Other
1364 0 7

 

Какво ли всъщност е доброто ?

Навярно е обратното на злото.

Навярно е невинно, честно.

Дали да си добър е лесно ?

Ако помогнеш на приятел във беда.

Ако спасиш някого от самота.

Ако си задружен, нежен, мил.

Тъй ще спасиш и себе си дори!

 

 

 

 

 

Дари 11г.

© Дари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??