Nov 16, 2013, 7:38 PM

Какво е любовта 

  Poetry » Other
507 0 3

Любовта не е каквото е...
ако не виждаш и не чуваш,
ако живееш в други светове,
повярвал си, че съществува,
загубил си се във очи,
пропадал си във чувства слепи,
опитал си, че тя горчи
в очакване за устни слети...
Заспивал си във истини
и в сънища си се събуждал
с надеждата да е единствена,
за всички други да е чужда...
Телата да издигнат храм,
сърцата да запалят клади,
но любовта не е любов,
ако и миг един не страдаш...

ekstasis

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??