Jan 7, 2010, 9:29 PM

Какво го чака вкъщи 

  Poetry » Humour
588 0 10

(из цикъла "Вицове в рими")

След бясна гонка пътен полицай
най-сетне спира лудия водач.
„Къде така, бе! Ти решил си май
да се претрепеш!” „Старши, няма начин!
Мадама гола ме очаква вкъщи!”
„И затова летиш като торпила?”
„Не затова. Жена ми се завръща.
Превари ли ме, знай, ме е убила!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??