Jan 5, 2010, 4:26 PM

Какво и кога 

  Poetry » Phylosophy
526 1 3

Какво и кога

 

Един жест, но на място,

една дума, ала навреме.

Човекът усеща прекрасно

какво от живота да вземе.

 

Една лъжа, но навреме,

на човека очите отваря

една любов да приеме,

да му е тя господаря.

 

Когато тъгата те стяга,

тя шанс за живот ти дарява.

Тогава любов се предлага,

тогава се дава.

 

Когато я вземаш, ти получаваш

шанс да обичаш отново.

Когато  вземаш я,

всъщност я даваш

и другиго правиш щастлив.

 

Един жест, но на място.

Една любов. Но навреме.

Човекът разбира прекрасно

кога да даде и да вземе.

 

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??