Nov 30, 2008, 11:24 PM

Какво ли ще оставя там 

  Poetry » Love
974 0 31

Кажи ми какво усещаш >>>

Какво ли ново мога да ти дам?
Тя всичко ти е дала преди мене.
Тихо влизам в светия ти храм
и паля от жарта мечти сломени!

Какво ли друго искаш да ти дам?
От нямане ръцете ми са пусти.
Събирам от очите си една сълза.
Дарявам ти я. Да не я изпуснеш?

Какво ли друго трябва да ти дам?
Покоя ли? Душата ли? Вземи ги!
Ще имаш нужда, щом останеш сам
но скъпи са ми... Моля те... пази ги!

Какво ли друго ще оставя там,
щом песните родиха два заряда.
Но в стиховете няма да те дам
до пълното завръщане от Ада!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??