Jan 16, 2007, 10:33 PM

КАКВО ОСТАВИЛ СИ СЛЕД ТЕБЕ 

  Poetry
759 0 8

Свърши филма с главната ти роля!
Пробягват по екрана букви подредени
като в стихче,от което уморени
ангели четат на глас - за теб се молят.

...Нагоре по екрана текстчето изтече,
зрителя потрива любопитно длани.
Какво оставил си след себеси, човече -
прекрасен филм или пък серия от реклами?

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??