Любовта за мен е да те обичам,
да те харесвам.
Влюбих се в теб ненадейно и
обичам те безрезервно.
Ти завладя ума ми, мислите ми.
Обичам те.
Обичам те, казвам аз,
и моля те, чуй ме ти,
не съм като другите, не съм барби,
не съм велик спортист и футболист не съм!
И коя всъщност съм аз?
Аз съм просто момичето, което те обича, момичето, което е лудо по теб.
Аз съм просто един художник, който обича да играе баскетбол, а понякога и волейбол, но аз те обичам истински.
Аз обичам да те виждам в истинската ти същност, обичам да те виждам усмихнат, обичам да ме гледаш, да ми говориш.
Обичам те, обичам те, дори грях да е това.
О, любов прекрасна.
© Мария All rights reserved.