12.05.2012 г., 21:22 ч.

Какво за мен е любовта 

  Поезия » Любовна
650 1 0

 

 

 Любовта за мен е да те обичам,

да те харесвам.

Влюбих се в теб ненадейно и 

обичам те безрезервно.

Ти завладя ума ми, мислите ми.

Обичам те.

Обичам те, казвам аз,

и моля те, чуй ме ти,

не съм като другите, не съм барби,

не съм велик спортист  и  футболист не съм!

И коя всъщност съм аз?

Аз съм просто момичето, което те обича, момичето, което е лудо по теб.

Аз съм просто един художник, който обича да играе баскетбол, а понякога и волейбол, но аз те обичам истински.

Аз обичам да те виждам в истинската ти същност, обичам да те виждам усмихнат, обичам да ме гледаш, да ми говориш.

Обичам те, обичам те, дори грях да е това.

О, любов прекрасна.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??