Mar 28, 2009, 1:19 PM

Какъв е смисълът да те обичам 

  Poetry
910 0 4

И пак сaма вървя нататък

и отново чувам звукове от смях.

Стоя на пътя толкоз кратък

и да продължа изпитвам страх.

 

 

И вечер пак очите ти сънувам,

потънала във транс от любовта.

Да се събудя сутрин се страхувам,

за да не изгубя твойта красота.

 

 

И днес отново почвам да се питам,

къде отива твойта доброта.

И какъв е смисълът да те обичам,

щом вътрешно изпитвам аз вина.

 

 

И въпреки това очите търсят

единствено чертите на твоето лице.

Макар тревогите, при теб се връщам,

защото с тебе е отнесено моето сърце.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??