Nov 8, 2024, 9:52 PM

Каменни сърца 

  Poetry
45 0 0

Хората забравят добротата

и заравят нокти в жива плът.
Често не зачитат и Земята,
от която ражда се  денят.

 

Идоли безчестни ги привличат
и сърца от камъни градят.
Фалшът и богатствата обичат,
безполезни пътища творят.

 

Хората потъпкват свободата
и превземат грешни светове.
Сякаш кършат клони от астмата
и потъпкват зрели плодове.

 

Хора ли живеят на Земята
или тъмни, жалки същества?!
Трябва ли на Господа ръката
да замести вяра със стрела?!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??