Oct 30, 2011, 1:11 PM

каня те на чаша кафе 

  Poetry » Love
1206 0 0

Каня те на чаша кафе

Бих изляла душата си с думи и стихове.
Щом теб те няма и стиховете ги няма!
Каня те на чаша кафе
на терасата - отвън.
Моето - недопито, а твоето - до дъно.
Бих изпила кафето си някога
с теб, там на терасата.
Обичам го топло и ароматно,
но бих го изпила и студено.
Стига да е с теб!
Ще изпия кафето си някога, 
само с теб!!!




© Даниела Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??