Aug 29, 2021, 12:11 AM

Капитане 

  Poetry » Love
297 1 1

Не те ревнувам

       от малките пристанища,

на които понякога спираш,

    за да вземеш гориво.

 

Не те ревнувам

       и от големите пристанища,

                на които слизаш 

            понякога

                      за отмора.

 

Не те ревнувам,

защото аз не съм

                         пристанище,

  на което трябва да се завръщаш...

 

Аз съм твоето море, капитане!

 

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??